EN BÄTTRE LÖRDAG


Hej! Idag när jag vaknade slog vi in allt ifrån böcker, smyckesskrin och inlines med mera för att skänka till "julklappshjälpen". En kvinna har tillsammans med kyrkan dragit igång en insamling då man fick skänka julklappar som sedan skänks till barn som inte får några julklappar. När jag och Linnéa stått och pratat med dem ett tag och vände oss om för att gå började jag gråta haha. De hade fått in flera hundra paket bara idag och det gör så ont i hjärtat att det finns barn här i Falun som faktiskt inte kan få några julklappar. Så himla fint att de gör det här tycker jag! Kändes så skönt att kunna vara med och hjälpa till och ge bort lite leksaker :-)

Åkte senare till kupolen för att äta med Rasmus efter han slutat jobbet. Mysigt att få prata lite. Vi kilade senare över till Ikea för att fixa lite julklappar (till släkt) och nu är jag på väg hem. Plankstek och sen utgång med världens härligaste personer på det låter som en bra ikväll. Puss!UTBILDNINGSMÄSSAHar ni skaffat bitstrips? Denna kom upp när jag kollade nyss och den passar ju in på vad jag haft för mig idag. Det absolut sista jag vill är att få ett halvtrist jobb, vara instängd på ett trött kontor och ha en halvbra lön efter att ha slitit tre år på universitet/högskola. Alltså aldrig. Gäller bara att hitta på vad jag vill. Varit på sacomässan och kommit hem med tusen broschyrer och kataloger. Drog på mig lite migrän på vägen och nu har ångesten sköljt över mig för att jag åt nuggets till lunch. Har en lite halv-udda inställning till halvfabrikat men tvingar mig ibland till att käka ändå för att komma över det. Hehe. 

Som nämnt mår jag kasst av huvudvärk och skriver det här med den mörkaste ljusstyrkan på telen i ett nedsläckt rum. Ska försöka somna till någon film även fast klockan inte ens är 9 än... Godnatt

LITE FIRANDE

Dagens middag, mhmmm<3. Åt ute med mamma och syster för de ville fira att jag klarat teoritestet haha, goa. Mysigt och gott. Svävat på lättnaden hela eftermiddagen över att jag äntligen, äntligen kan slänga körkortsböckerna. Dvs, lägga dem inne på lillasysters rum. Nu hade jag tänkt klicka hem en mac natten till ära men apples sida ligger typ nere för jag antar att resten av världen tänkte samma sak som jag. Imorgon pyser jag och halva Falun mot Stockholm för att vandra runt på en högskolemässa. Klockan är ställd på 05.30 och har jag tur får jag väl någon timmes sömn iallafall. Nattnatt.

JAAAAAAAAA JAAAAA JA

insposugar:

INSPO$UGAR
- bild -
 
JAG KLARADE TEORIPROVET!!!!!!!!!!!! När jag såg att det stod 57 rätt på skärmen var det som att allt vad som kan kallas stress bara släppte och hade rummet inte varit fullt av folk hade jag skrikit rätt ut. Blev så glad att jag kunde inte sitta still för att se vilka jag haft fel på utan kilade iväg med världens leende och fick mina papper. ÄNTLIGEN SÄGER JAG BARA. Uppkörning på måndag och går den vägen har jag också ett rosa kort i handen. 

GNATT

Hola kompisar. Malin må vara den bästa gymkompis man kan ha eftersom jag faktiskt är på gymmet flera dagar i veckan nu haha. Har haft gymkort på olika gym sen jag gick i 8an eller 9an men inte har jag varit där... Det här med att bara gå på pass passar mig superbra eftersom det är så kul! ...och det känns rejält i kroppen efteråt
 
 → bilderna ←
 
Nu har jag krupit ner i en nybäddad säng, nyduschad, insmord i VS-lotion och med en kopp te. Allt vore perfekt om 1. jag inte hade varit tvungen att nöta körkort tills jag somnar av gråt typ. och 2. om Rasmus va här. Såå att ha en god-doftande bodylotion väger tyvärr inte upp. Har inte så mycket mer att skriva eftersom jag bestämt att den här veckan inte får bestå av något annat än körkortsplugg och träning. Med undantag för lördag för då ska jag uuuut. 
 
 

BOX, YOGA OCH KÖRIS

-bildbrist-
 
Efter ett boxningspass följt av yoga och middag halv 11 är det med mycket pust och stön jag slår upp teoriboken. Malin kom och plockade upp mig för träning på friskis och jäklar vad vi fick peppa varandra under boxningen för gud vad drygt det var. Drygt men kul!
 
Att fler och fler vänner skjutar runt på mig har satt sig som en sporre att jag också ska kunna sitta bakom ratten snart. Någon dag kvar sen är det upp till bevis om de senast 82 gjorda testerna gett något resultat haha. Godnatt!
 

MIN TUMBLR

Ramlade av en slump över min tumblr för några veckor sedan. Den har stått tom sedan mitten på 2011 men nu fylls den på varje gång jag ligger sömnlös. Det vill säga, varje dag 7 dagar i veckan. Det är lite som terapi för själen att skrolla i feeden bland allt fint, tills man somnar med mobilen i handen. Vill gråta över att jag nästan aldrig får somna i famnen på Rasmus längre. Allt som är "viktigt" har kommit emellan vad som i slutändan faktiskt är viktigt. 
 
Är så otaggad på att kliva upp imorgon men sporrar mig med att vi är lediga på torsdag och pyser till stockholm på fredag. Dock för att kika på en högskolemässa men enligt mig ersätter jag mer än gärna att sitta i skolan med nästan vad som helst just nu. 
 
fridagullarbergs.tumblr.com
 

ÖPPET BREV TILL KENT EKEROTH -BORZOO TAVAKOLI

Ta er tid att läsa det här. Källa: http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/till-kent-ekeroth-riksdagsledamot-for-sd/?brs=m

 


 

Borzoo Tavakoli kom till Sverige från Iran för 25 år sedan. Han har arbetat som controller på ett stort svenskt företag. I dag skriver han ett brev till Kent Ekeroth, som nu åter ingår i SD:s innersta krets.

 

Du är aktuell igen i medierna, så som du brukar vara med jämna mellanrum. Denna gång handlar det om att du har återfått en plats i ditt partis innersta krets. Man kan säga att du tog en paus. Den följdes av ett nytt skandalavslöjande. Sedan var det dags för dig att återta din maktposition.

 

Ofta, när medierna nämner ditt namn, beskrivs du som en företrädare för ”islamofobi”. På ren svenska betyder det att du bär ett hat mot islam. Så brukar medierna skriva även när nyheten om vad du haft för dig inte har något samband med islam. Men i september, när du återigen väckte uppmärksamhet med något som du gjort eller sagt, var det befogat att tala om hat mot muslimer. Den nyheten var kortvarig, den låg i mediernas marginaler och glömdes snart bort. Men den lämnar inte mitt sinne.

 

Den 11 september i år skrev nyhetstidningen Riksdag & Departement att muslimer beskrevs som djur i en av de kommentarer som du hade placerat på din blogg. Ordagrant löd texten: ”Muhammedaner är djur enligt mig och en bra Muhammedan är en död Muhammedan.” Med anledning av att du som ansvarig för bloggen lät denna och liknande kommentarer stå kvar blev du polisanmäld av den ideella föreningen Juridikfronten.

 

Jag är inte muslim, och bekänner mig inte heller till någon annan religion. Trots detta räknas jag säkert till den grupp som du och dina sympatisörer karaktäriserar som djur, eftersom jag är invandrare, kommer från Iran, och har en muslimsk familjebakgrund. Detsamma lär gälla för min fru som har en trosuppfattning och bakgrund liknande min, och jag misstänker att min son, som inte heller är muslim och som är född i Sverige, också kvalificerar sig för epitetet ”djur”.

 

Låt mig berätta lite om mig själv och min familj och sedan återkomma till dig.

 

Jag kom till Sverige 1988 som politisk flykting. Sverige gav mig mycket. Sverige skyddade mig från avrättningshoten i Iran och från Saddam Husseins artilleri och kemiska vapen i irakiska Kurdistan. Sverige gav mig demokrati – något som jag kämpat för i Iran. En kamp som under shahens regim resulterade i en dom på livstids fängelse, och under den islamska republiken i tre arresteringar och en efterlysningsorder. Allt på grund av mina åsikter och politiska aktiviteter. Sverige gav mig möjligheten att leva ett normalt liv. Att studera, att arbeta och att skaffa barn. Saker som är självklara för människor som lever i ett fritt land, men som för mig var en stor gåva efter 20 år av politisk aktivitet, fängelsevistelser och flykt.

 

Men jag har också gett Sverige en hel del tillbaka. Med mig fick Sverige allt som ett annat samhälle, det iranska, hade satsat på mig i 38 år. Där ingick försörjningen under hela min uppväxt och en hög utbildning som hade gjort mig färdig som arbetskraft.

 

Läs mer: Bara SD tjänar på sprickan mellan Norge och Sverige

Läs mer: SD:s rätta ansikte

 

Sex månader efter min ankomst till Sverige började jag arbeta inom hemtjänsten och tog hand om äldre svenskar. I fyra år fortsatte jag detta arbete medan jag samtidigt studerade. Det var bara de första sex månaderna som jag levde på bistånd, sedan började jag betala skatt på min då mycket låga lön. Jag tog studielån precis som unga svenskar, och jag tror att bara räntekostnaderna på detta lån blev betydligt mer än det kontantstöd jag fick i början. Jag arbetade först ett år som ingenjör, men fast jag hade studerat arkitektur i Iran kunde jag inte få arbete som arkitekt. Jag valde då att studera ekonomi. Detta ledde till en tjänst som redovisningsekonom och controller i ett stort bolag. Mot den bakgrunden kan du själv försöka räkna ut om jag har fått mer av Sverige än Sverige har fått av mig.

 

Låt mig ge dig ytterligare några fakta som kan hjälpa dig att utvärdera följderna av att jag flydde till Sverige.

 

Min fru hade ännu värre upplevelser i Iran än jag. Hon fick också bistånd från det svenska samhället i cirka ett år och sedan började hon arbeta. Hon har betalat mer skatt här än jag.

 

Min son är uppväxt i Sverige. Han är student vid Stockholms universitet, och är redan efter ett års studier färdig att ta en examen som vanligtvis tar tre. I fjol vann han första priset i Sveriges unga forskares tävling i naturvetenskap, och sedan andra pris i fysikklassen i den internationella naturvetenskapstävlingen som hölls i USA. I prisceremonin markerades att det var landet Sverige som kom tvåa.

 

Vi har också ett husdjur – en katt. Han är inte heller muslim. Han är en del av naturen och lever sitt liv. Djur i motsats till en del människor attackerar andra djur bara när de är hungriga eller när de känner sig hotade. Det är därför både obildat och dumt att som i ditt kommentarsfält låta djur symbolisera ondskan. Ondskan finns bara hos människor. Om du vill jämföra vem som är ond och vem som är god, vem som bidrar och vem som tär, då skall du jämföra människor med människor. Till exempel kan du jämföra dig själv med mig och min familj. Tänk efter vilka som fått vad från Sverige och vilka som bidragit med vad till Sverige. Tyvärr har det blivit svårare för mig att göra en detaljerad jämförelse. Du raderade ju en mängd information i din blogg efter den senaste polisanmälan. Men en del är ju känt, så jag skall göra ett försök.

 

Det är klart att du är uppväxt här i Sverige. Du fick allt som jag kämpade för och riskerade livet för, alldeles gratis när du föddes i detta land. Genom att förolämpa och hetsa mot invandrare har du fått en plats i riksdagen med en hög lön och en maktposition.

 

Om jag jämför mig själv med tillgängliga uppgifter om dig, så noterar jag:

• att jag aldrig förekommit i det svenska polisregistret medan du har ett digert register med många anmälningar. Juridikfrontens polisanmälan är bara en.

• att jag aldrig haft någon anmärkning på mina inkomstdeklarationer medan Skatteverket i samband med din deklaration för 2012 håller på att utreda mystiska transaktioner mellan ditt konto och hatsajten Avpixlat.

• att jag aldrig har attackerat människor medan du och dina partikamrater jagade folk med järnrör mitt i Stockholm i juni 2010.

• att jag som kommer från ett land som förtrycker kvinnokönet aldrig har nedvärderat kvinnor, medan du och dina partikamrater, fysiskt attackerade en kvinna och kallade henne ”hora” år 2010.

• att jag aldrig har behövt lämna mina uppdrag medan du lämnade dina politiska uppdrag i SD efter skandalen i november 2012.

• att jag har aldrig har brutit mot svensk lag, trots att jag är emot en del lagar i detta land. Jag använder mig av min yttrandefrihet, och min röst, för att bekämpa de lagar och regler som jag anser vara felaktiga, medan du struntar i Sveriges lagar och tar lagen i egna händer i form av ett järnrör.

• att jag aldrig har hatat någon för hans eller hennes kön, ras, sexualitet, nation, eller religion medan du sprider hot och hat mot flera folkgrupper som bor i detta land. De senaste kommentarerna på din blogg, som riktas mot araber, muslimer och homosexuella, är bara alltför typiska för ditt och dina åsiktsfränders tänkesätt.

• att jag kämpade för demokrati i Iran och satt sex år i fängelse för min sak utan att ångra mina handlingar eller ta tillbaka mina ord, medan de nyheter jag läst om dig i Expo ofta börjar med ord som ”Kent Ekeroth ljuger, ljög, har ljugit…” När du ljuger om det som du har sagt, eller gjort, och när du inte vågar stå för dina ord eller dina handlingar finns det bara ett adjektiv som passar in på dig, nämligen ”feg”. Och din feghet minskar inte av att du väljer att beväpna dig med ett järnrör.

 

Listan kunde säkert ha blivit längre om jag hade haft mer information om din bakgrund. Men det finns också en annan skillnad mellan dig och mig som vi båda känner till. Något som du är mycket stolt över; nämligen att du är född i ett land i Europa och att jag kommer från ett land i Asien. Du, ditt parti och era anhängare med rötter i Sverige försöker rättfärdiga era rasistiska och olagliga handlingar, och er hets mot and­ra folkgrupper med att ni är ”svenskar”. Men att vara född i Sverige är inte något att yvas över, det är något att vara tacksam för. Tacksam för att det finns mat och kläder och hus att bo i som inte är sönderbombade. Att det finns ett demokratiskt politiskt system och ett rättsväsende som åtminstone hjälpligt skyddar medborgarna mot godtyckligt våld. Men ni verkar inte vara tacksamma för dessa förmåner. Ni verkar anse att ni personligen på något magiskt sätt förtjänat allt detta bara genom att råka vara födda just här, och just i denna tid. Och de som är födda någon annanstans betraktar ni som djur.

 

John F Kennedys uppmaning till amerikanska folket kan tillämpas på dig: ”Fråga inte vad ditt land kan göra för dig. Fråga i stället vad du kan göra för ditt land.”

 

Läs mer: Kent Ekeroth tillbaka i SD:s innersta krets

Läs mer: Åkesson ser inga problem med Ekeroths engagemang

 

Den demokrati som jag respekterar, men som du bara utnyttjar, har givit dig en plats i Sveriges riksdag. Du sitter i riksdagen och hetsar mot mig. Detta är som fenomen inget nytt för mig. Irans parlament är fyllt av sådana som du. Det är faktiskt svårt för mig att avgöra om de islamiska mullorna i Irans parlament är långsiktigt farligare för mänskligheten än du är i din roll i Sveriges riksdag.

 

I Iran, ett land utan demokrati och fria val, är det helt naturligt att parlamentets ledamöter i praktiken är tillsatta uppifrån. Men att en sådan som du sitter i Sveriges riksdag med ett mandat från nästan sex procent av Sveriges befolkning är skrämmande. Jag ser det som en varningssignal om en möjlig katastrof för vårt gemensamma hemland.

 

”Vad har hänt med mitt land?”, är titeln på en dikt av poeten Said Sultanpor som avrättades av islamiska regimen i Iran 1981. När jag nu, efter tjugofem års vistelse här i Sverige, läser om kommentarerna på din blogg, när jag tänker på din position som riksdagsledamot, och när jag begrundar det faktum att så många svenskar röstar på ditt parti, då ställer jag samma fråga som Sultanpor: Vad har hänt med mitt land, Sverige?

 


CATCHING FIRE

Imorse vaknade jag av känslan likt att någon skulle slagit in min tinningar med en hammare. Kunde inte röra mig utan låg kvar i sängen och borrade ner ansiktet i kudden. Efter någon timme (började vid 1) släpade jag mig upp ur sängen med kisande ögon, svepte två koppar kaffe och tog en av de där extremtabletterna jag fått utskrivna för mitt jävla huvud. Släntrade iväg till bussen i solglasögon och kände hur illamåendet kröp sig inpå. Och jag går till skolan?!?! Dock vet jag ju att 80% av gångerna det blir så här ger det faktiskt med sig efter någon timme.
 
 
 
Väl i skolan hann de lägga sig till viss del och vi fick info om studier efter gymnasiet. Jag har ju satt spik på vad jag både vill gå och bli men känner att jag behöver minst en plan a, en plan b och säkert planer som sträcker sig så långt som till plan ä. Satt där med migränhelvetet och tänkte att innan jag tar tag i vad jag tänkte kalla livet och associera det med universitet MEN är inte livet att spendera ett år utomlands först? Innan man tar tag i vad vi kallar livet och se till att faktiskt leva lite där emellan?
 
Nu ska jag fira lite med familjen (alla bara strålar haha) med en riktigt god middag och sen ska jag på bio med en hel drös härliga personer. Måste ju väga upp helvetesförmiddagen med en bra kväll. Puss puss puss
 
 

ONSDAG

Har tappat intresset för att blogga. Iallafall för stunden. Blir lika förvänad varje gång jag loggar in då statistiken ligger på sin vanliga kurva. Gulliga ni är. Dagarna har övergått i ett maniskt planerande för att få skola, läxor, träning, körkort, jobb, vänner, pojkvän och familj att gå ihop. Att klämma in "slöhäng framför datorn" är inte ett dugg relevant för stunden, tyvärr.
 
Igår körde jag ett skivstångspass med Malin, gick en prommenad med Emma och pratade med föräldrarna om kommande år. Att jag bor i USA till nästa höst ligger som bakom hörnet och det enda som står i vägen är helt mitt egna beslut. Allt pekar ju för att det är rätt sak att göra... Så står jag här, med tusen tankar i huvudet och vet varken ut eller in.
 
 
När jag pratar med Rasmus om det säger han alltid med ett leende och uppmuntrande att jag ska göra det jag vill göra. Att han inte vill hindra mig från något eller stå i vägen för något jag vill göra. Han säger att vi helt enkelt ska ta allt som det kommer. Att vi ska fokusera på oss och hur vi har det nu, för att sen helt enkelt se vad som händer (världens bästa). Skulle vilja ha en dos av hans "allt kommer bli bra"-inställning. Jag är liksom en person som måste ha allt spikat. Det gör att allt det här är så jääävla jobbigt samtidigt som det får mig att längta som tusan. ÅH JAG VET INTE FAN SKA MAN GÖRA
 
Nog om det, haha. Idag ska jag plugga. Rapport om Sigge Eklund samt körkortshelvetet. 

23:05 MÅNDAG

 
Är helt slut. Har gjort om hela garderoben så nu kan man faktiskt röra sig normalt där inne. Har bytt ut hyllor och grejer så nu är det superfint! Kan inte kalla det en walk in closet för då tänker jag mig ett rum toppat med kristallkrona. Min är mer en walk in skrubb. Haha. Fått upp tvn på väggen i rummet och slängt skolböcker från årskurs sju som jag av någon anledning tyckt varit bra att ha liggande.
 
 
Nu ska jag plugga körkort tills jag slocknar, inte långt kvar nu... Puss!
 

MIDDAG


Ikväll var jag, Matilda, Amna och Lisa hemma hos Lisa och lagade mat. Supermysigt och kul som vanligt!! Ni är så himla söta tjejer. Har verkligen världens bästa vänner, utan att överdriva det minsta. 

Imorgon (sön) ska jag umgås med Rasmus heeela dagen. Får se om jag lyckas dra med honom på bio mot kvällen annars har vi inte planerat något speciellt :-) Ska bli skönt att träffa honom eftersom det inte blivit så ofta på sistone. Godnatt! 

LÖRDAG


Efter att ha övningskört runt hela Falun/Borlänge fick det bli ett stopp på kupolen där skorna på bilden samt en ny skidjacka fick följa med mig hem. Vi köpte med oss thaimat och nu ska jag kila ner till solariet. Hoppas ni får en bra lördag! 

GODNATT

Känner mig nästan lika blåst som Åkesson när jag skickade in rapporten till min svensklärare ikväll. Har precis plöjt några av de sista avsnitten av Gossip Girl men börjar bli lite segt när jag bara sitter och försöker se kopplingar till hur *** kan vara Gossip Girl... Om det är någon stackare som inte vet ska jag inte skriva ut det hehö. Godnatt

HYPNOS

 
"powernap" / "stressrelease" / "sleep like a baby" / "disarming nightmares" / "falling back to sleep"
- några exempel på olika program -
 
Har ni likt mig problem med sömnen ska ni testa denna. Tänkte att eftersom den fungerar varenda gång att jag skulle dela med mig av den. Man somnar alltså genom att bli hypnotiserad till det. Tro mig när jag säger att jag var skeptisk till en början hahaha.
 
Hur som. Jag har testat "sleep like a baby" som håller på i 30 min och jag sover garanterat efter typ 10 min. Ha i headset och så är det en röst som pratar medan det spelas lugn musik. Den är gratis och heter
deep sleep relaxation

SNÄLLA TOMTEN

Dör klockdöden. Har gluttat på den här ett bra tag och åååh vad fin den är... Snällasnällasnälla tomten om du ger mig denna lovar jag att vi ska vara bästisar för alltid. /shopbop.com/
 
Laddar upp inför provet jag pluggat ihjäl mig inför genom att mosa min stackars hjärna lite ytterligare genom att endast ge den några fåtal timmars sömn. Klockan slår precis över till 2 och jag är klarvaken. Jag har aldrig pluggat såhär mycket inför något någonsin. Det är så mycket och så rörigt men framförallt svårt att lägga på minnet. Vet ni? DET ÄR ETT JÄVLA E-PROV OCH KLARAR MAN INTE DET FÅR MAN F I KURSEN. Fattar ni?!?!?! Jag har inte gjort annat den senaste tiden än att försöka få in i huvudet om helt stört många filosofer och deras teorier INFÖR ETT PROV DÄR MAN ENDAST KAN FÅ E. E. E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Andas. Godnatt.

12.03
FOTA RÖRELSE

Veckans fotoläxa var att fota rörelse, här är en av mina bilder :-) 
 
Spyr på skolan precis lika mycket som jag vill spy över faktumet att alla veckans kommande eftermiddagar kommer fyllas med sånt som har med skolan att göra. Är trött på det här och lika trött är jag på att vänta tills livet ska börja. Dagarna går i varandra och det känns som att allt faller i rutin. Behöver göra saker men framförallt behöver jag ha kul. Enligt mig är rapportskrivning inte ett dugg kul på något plan. Lika värdelöst är det att plugga på om gamla filosofer. ~Denna vecka fyller jag alltså med mardrömsscenariot om att göra allt samtidigt~ Glad är jag dock över att Lisa gör mig sällis 9 av 10 gånger när det vankas sista-minuten-plugg.
 
Imorgon ska jag och Matildisen till Handelsbaken för att hålla ett mindre föredrag om vår insamling till Barncancerfonden. Pirrigt, men samtidigt skönt att veta att man bidrar till något bra. Ni har inte glömt den va? In HÄR och slå en kik och lämna gärna en liten slant.
 
Puss!
 

VECKA 46, BRINN OCH FÖRSVINN
SÖNDAGSLISTA

Gör den här innan jag går och lägger mig :-)

Vad har du på dig?

Thights och en stor mysig tröja.

 

Hur mår du?

Bra, men stressad som satan. Bearbetar stressen med att skjuta upp allt lite till genom att svara på detta...

 

Vad önskar du just nu?

Att det visar sig att Rasmus krypit in genom något fönster och sitter nere på mitt rum. Dock satte jag på larmet för nån timme sen så det kan man väl utesluta haha.

 

Vad ska du göra imorgon?

Gå i skolan, rensa ur min byro, fota till skolan med Lisa, träna på friskis, träffa Emma, träffa Rasmus, plugga svenska, börja på en rapport, fylla i tidrapporten, städa rummet, köpa en hylla på ikea, fixa lampan i garderoben....... Någon som vet hur man förlänger ett dygn..? 

 

Vad skrattade du senast åt?
Så illa att jag inte minns.

 

Vad grät du senast åt?
Det är väl å andra sidan positivt att jag inte minns.

 

Senaste köp?
Glass på donken igår kväll haha. GoTt.

 

Vem sov du senast med?
Lisiano eller Rasmus. Tror dock det var Lisa?

 

Senast sedda film?
The Heat, så jävla rolig!!!!!!!!!!!!!!! Se den! Aldrig skrattat så mycket till en film tror jag? 

 
 
Vem var den senaste som ringde dig?
"Max" hahaha.
 

Senast 3 inkomna sms?
"Hahahahahaha" - Svedman.
":(" - Sundström.
"Perfekt :D" - Adam.

 

Vad stod det i ditt senaste skickade sms?
"Saknar dig så mycket".

 

Vem skrev senast till dig i facebookchatten?
Diyar.

 

Vart vill du åka just nu?
VART SOM HELST BARA DET ÄR ÖVER 22 GRADER VARMT. Annars funkar det att åka på spa också.

 

Nästa planerade resa?
Cypern i maj, napaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa med Lisorna, Matilda och Amna.

 

Dagens bästa.
Söta sms, att jag lyckats sammanfatta 8 sidor filosofi till 1 sida, gratta pappsen på fars dag, middagen... 

 

Godnatt! :-)


HELGEN -

Fredag - Förade hos Lisa med tjejerna, blandade drinkar och åt pizza. Senare fick vi sällskap av Anton, Isak, Petter och Samuel och sedan åkte vi ner till Etage. '
 
 
Lördag - Sov ut som bara den, och mot kvällen kom Hanna och hämtade upp mig. Vi åkte vidare till Hosjö för att plocka upp Lisa, Adam och Oskar. Vi åkte först till Ica och handlade tacos som egentligen skulle ha räckt till minst tjugo pers, sen vidare hem till Oskar där vi lagade mat och satt och pratade. Sååååååååååååå himla kul att ha en liten reunion, vi gick ju i 9an tillsammans allihop och vi har varit världs-sämst på att ses efter det. 
 
Söndag - Vaknade av att de ringde in mig från jobbet, så har jobbat 8h idag följt av gomiddag med familjen eftersom det är fars dag :-) Nu ska jag sistaminutenplugga tills jag somnar, hörs hej

3

Idag när jag kom hem låg ett paket från nelly i brevlådan, wiiie! 2 klänningar och en blus. Den svarta får nog åka på imorgon kväll på krogen och den orangea tänkte jag blir fin till sommaren. Men nu säger min plånbok stopp till allt vad som kan ses som spontanköp... Eller klädköp över huvud taget...
 
Nu ska jag snart iväg på ett pass på friskis! Idag fick kroppen lida i form av träningsvärk i magen, ryggen, rumpan och låren... Hade liksom svårt att sätta mig i bilen så skriver Malin att hon hade "lite i rumpan"..... Bara att komma igen för min del haha! Glad dock att jag hittat ett träningssätt jag tycker är kul. Puss
 

GOD MORGON


Bilden visar min och Lisas frulle från igår, hon sov hos mig natten till onsdag och på kvällen åkte jag och tränade med Malin och sedan vidare till Rasmus så har inte hunnit blogga! 

Idag, torsdag. Försov mig två timmar så när vi vaknade imorse var det att mer eller mindre slänga sig upp ur sängen. Vaknade med en hej dundrandes träningsvärk, som jag ska träna bort ikväll! Vi körde core igår, och jäklar vad man fick jobba. I övrigt såg jag och Rasmus en SÅÅ bra film igår som jag ska tipsa om sen. Puss!

SPARKS

 
En låt som gått på repeat de senaste dagarna är bla denna. Will Sparks kommer till vår lilla stad och jäklar vad vi ska dansa. Brukar inte ha en susning om vilka dj's som spelar på etage men Sparks har funnits i spotifylistan ett bra tag så det ser jag fram emot. Innan har jag och mina tjejer planerat att vi ska föra tillsammans då vi aldrig varit bara vi innan en utgång? Vi ska ta oss tiden att göra riktigt goda drinkar, vilket vi vanligtvis inte orkar ställa oss och göra haha! Ser sååååå fram emot freeeeeedaaaaaaaaaaag. 
 

3 NYA FAVORITER

Här om dagen var det ju tjejkväll här i stan och fick med mig tre nya favoriter samt en liten present till pojkvännen som får vara hemlig då kan kikar in här ibland haha :-) 
Favorit nummer 1. Kan man vara kär i ett plagg? Haha. Isåfall stavas min nya kärlek blå transparent från Flippa K. Har gått och gluttat på den svarta varianten bra länge, men priset har bromsat mig lite. Dock är den helt slut överallt i både blått och svart, så när jag ramlade över den allra sista i S inne på MQ var det ju ödet. Eller nått, haha.
Favorit nummer 2, från H&M. Jag dör vad gosig den är. Alldeles lurvig och såååå mjuk. Myströja delux. Om jag kunde skulle jag krypa in i denna varenda dag tills vintern är över, dock är ju inte det så relevant men denna kommer om inte bli välanvänd.
Kanske inte så kul men favorit nummer tre är en BB cream som jag ersatt min foundation med. Mitt ansikte skriker efter något skonsamt och det visade sig att denna täcker minst lika bra som min foundation gjorde så denna får helt klart fem av fem av mig.
 
Nu ska jag förhoppningsvis kunna ta mig upp till lasarettet och göra min pojkvän lite sällskap, puss på er

HEJ

Lovar bättre uppis, med start från och med imorgon. Har jobbat precis hela helgen, så nu är första gången sedan i torsdags jag startar datorn. Till veckan väntas avsevärt mycket plugg, vill bara gråta av bara tanken. MEN, jag ska också börja träna igen! Wii! Är jättetaggad. Att byta höstångest mot att bli fit (en början iallafall) låter som en bra idé i mina öron.

LÖRDAG

Hej på er, förlåt för sämst uppdatering men så kan det vara ibland. Igår knallade jag runt på IKEA med Emma, åt köttbullar och paxade mentalt allt jag vill ha i mitt framtida boende. Mot kvällen åkte jag och hämtade Rasmus och vi åkte hem till mig och åt ribs med min familj. Gott och kladdigt, haha. Ungefär som min p-mat idag som den lite halväckliga bilden visar. Idag blev de få jobbtimmarna förlängda med lite kvällstimmar men jag behöver ändå lite klirr i kassan så jag klagar inte. 

  

RSS 2.0