EAST HAMPTON

 
Sov hos Josefine inatt igen, så när vi vaknade tog vi bilen in till centrum för att äta frukost. Efter att magen jublat över kaffe och french toast på världens mysigaste café åkte vi vidare till Egypt Beach. Vi fick några härliga soltimmar fyllda med skitsnack och musik innan vi blev sugna på sushilunch och kilade tillbaka till centrumet i East Hampton. Väl inne i stan styrde vi mot på Michael Kors bara för att 'kolla lite', haha. 
 
Sedan var det dags att säga hejdå. Det var liksom "hejdå världens skönaste människa som jag umgåtts non-stop med de senaste dagarna och haft så sjukt roligt med, men nu ses vi aldrig igen." 
 
Igår natt när vi satt på stranden och det var så otroligt stjärnklart (aldrig sett något liknande) slog det oss att hur sjukt är det inte att vägarna för någon från Dalarna och någon från Norrland möts på ett ställe som i Hamptons? Vi sa också att vi hade ju aldrig blivit vänner hemma i Sverige, det är ju inte så att man spikar tre dagars planer med någon som mer eller mindre är en främlig haha. Älskar hur annorlunda det kan vara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0