SAKNAR MIN MOLLY

Snapshots från city. Har ni sett något risigare barr än mitt på första bilden? Fy tusan, kan inte förklara hur mycket jag längtar tills jag får kila in till min frisör när jag är tillbaka i Sverige. 
 
Idag har solen lyst som bara den över New York! Sov ut ganska länge imorse eftersom vi kom tillbaka sent från nyc igår kväll. Var där över dagen för lite ärenden och hann med att äta supergod mat och sedan fika på svenska 'FIKA'. Det är så kul att vara där inne men det är stressigt! Småspringa block efter block, hoppa in i en taxi hit och dit och veta mellan vilka gator man ska. Föredrar ändå att vara här ute. Idag låg jag i en solstol hela förmiddagen och skypade med min bästa Hanna som jag inte kommer se på ett och ett halvt år eftersom båda flyttar till olika sidor av världen. Sedan åkte jag och tvillingarna och spelade minigolf, hur mysigt som helst.
 
Imorgon är det The Hampton Classic vilket jag sett fram emot heeeeela sommaren. Som Declan precis sa "TOMORROW IS THE DAY, YOU KNOW, THE DAY!!!!!" Åker in på förmiddagen och möter sedan upp Josefine och vi blir nog kvar där hela dagen. Så imorgon glider jag runt i Ida Sjöstedt på en Horse Show i The Hamptons, hahahaha alltså.... När jag kliver av planet på Arlanda igen kommer jag vara säker på att hela den här sommaren var på låtsas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0