50 SHADES OF VALENTINOOOOO

 
Har länge varit på jakt efter nya solisar. Det här med att hitta solglasögon är ju ungefär lika svårt som att hitta jeans. Finns oändligt många halv-bra och halv-snygga. Mina absoluta favvosar som konkurerat ut raybans och hela faderullan är mina 5 dollars glasögon som slitits med hälsan sedan dagen jag köpte dem. De var verkligen perfekta och självklart köpta från en webshop som gått i konken. Glasen börjar envisas med att trilla ur då och då som ett bevis på att jag bytte dem mot endast ett par kronor så det var dags för ett par nya. Hade liksom lovat mig själv att aldrig lägga mer än 10 dollar på ett par solglasögon igen eftersom de gärna vill repas i väskan och trilla ner i asfalten lite då och då. 
 
Logiken i att jag föll för ett par svarta från Valentino kan väl jämföras med att bli olyckligt kär, bara det att i det här fallet slutade sagan med ett lyckligt slut och de svarta bågarna ligger nu på mitt skrivbord i väntan på lite sol. 
 
Nu ska jag se om jag kan få med mig Aline på ett yogapass och därefter ska jag dyka ner i resten av shoppingpåsarna som jag samlade på mig längs Newbury Street.

Kommentarer
Postat av: emilia

MEEEN FRIDA :(:(:(:(:(:( fyfan asså vad avis jag är nu

Svar: Hahahaha men Emilia <3 <3 <3 <3
Frida Gullarbergs

2014-12-08 @ 20:20:42
URL: http://emiliawestlings.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0