NEW YORK CITY

 
Efter att ha kört till Stamford, tagit tåget in till Grand Cetral, hoppat på en shuttle till Times Sq och därifrån swishat upp mot 75th st i tunnelbanan och hejat på dörrmannen slogs dörren upp av en tjutande Diana haha. Väl i våningen satt vi ett helt gäng och babblade på i köket tills klockan började närma sig fyra och resten började bege sig. 
 
Söndag morgon började enligt söndagsfrulletraditionen på Maison Kayser med svart kaffe och deras otroligt goda croissanter. Vi promenerade över till East Side för lite shopping på 5th ave där jag äntligen hittade den där helt perfekta kappan inne på Massimo Dutti. Sedan bar det av till Brooklyn för lunch med en tjej från Polen och en kille och en tjej från Italien (också au pairer) för vi ska försöka äta måltider från allas länder och i går var det polsk mat som gällde! Det fick sedan avslutas med efterrätt från ett svenskt konditori :)
 
Tillbaka på Manhattan kilade jag, Diana och Agatah vidare till Wall Street för att kika på de otroligt fina juldekorationerna och för att shoppa på Century 21 innan det var dags för mig att susa vidare mot Connecticut igen.
 

 
Fick frågan hur jag och Diana lärde känna varandra och det är så himla sjukt egentligen. Vi träffades på ett poolparty i East Hampton i somras och började följa varandra på instagram. En vecka senare eller så skriver Diana i en gruppchatt på instagram till mig och några fler med ett delat foto av ett event och frågar om jag vill haka på. Eftersom jag bodde på upper west de sista veckorna i city möttes vi upp för frulle en dag och sedan blev det bara att vi hängde varje dag tills jag åkte tillbaka till Sverige. Nu åker jag in till new york city på helgerna och sover oftast kvar där och jag är sååå glad över att jag har den pinglan som en av mina bästa vänner. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0