NEW YORK CITYYY

 
Hello
 
Idag åkte jag in till NYC med Evelina, Jennifer och Max. Går ju inte en helg utan att jag åker dit haha. På Grand Central springer vi in i Christoffer så han hakar på oss istället för att åka tillbaka till CT. Vi fortsatte ner till little Italy för lunch på en restaurang som man bara kan hitta i downtown. Något jag verkligen älskar med Manhattan är att man aldrig behöver gå till samma ställe mer än en gång då det finns så himla mycket att välja mellan och just hur allt skiljer sig mot det 'vanliga' när man kommer ner till blocksen med de lägre siffrorna. Vi åt iallafall lunch på ett helt amazing ställe för att sedan kila vidare till Starbucks för kaffe innan vi fortsatte med att shoppa i Soho. 
 
Mot kvällningen efter att ha tittat på julgranen vid Rockefeller center satte vi oss på tåget hem igen. Sååå himla härlig dag och gud vad glad jag är att jag träffat dessa människor, de lyser verkligen upp mina dagar. Världens goaste. Fick en fråga om vad Connecticut egentligen är och det är delstaten som ligger bredvid New York och det tar oss ca 50 minuter in till Grand Central så nej vi bor inte helt ute mitt i ingenstans haha. Och New Canaan är ett otroligt fint ställe, som ett litet dockhus! och den femte rikaste samhället i usa haha.
 
Nu ska jag krypa ner i sängen med mina Västkustchips och kika på någon film. Jag kan verkligen inte förstå att det är julafton till veckan?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0