O N S D A G

 
Hej Hej och en bild på en Frida för ett och ett halvt år sedan eftersom jag tagit två (två!!!!!) selfies under typ 4 månaders tid, haha. 
 
Har fastnat i någon envis förkylning vilket antagligen går hand i hand med att jag tar hand om tre killar vars näsor tycks rinna helt utan slut. Den här veckan har mest spenderats i sängen under ledig tid där jag varvat Netflix med Tumblr och druckit tjugoelva koppar te om dagen. Huvudet har iallafall förstått mitt tappra försök till att friskna till så huvudvärk är något jag slipper så nu är det bara halsen kvar, heja heja.
 
Eftersom the life as an au pair inte varit så värst händelserikt på sistone vet jag ej vad jag ska posta här. Har iallafall hängt med mina små grabbar och vi har julpyntat, läst sagor på bibioteket, bakat pizza, spelat oändigt många matcher amerikansk fotboll och börjat räkna ner till julafton i form av adventskalendrar.
 
Snart är det fredag igen, sköt upp Boston tills på lördag och hänger lite med Lovisa istället för att sedan gå upp långt innan solen hittat till Connecticut och sätta mig på tåget för att några långa timmar senare möta upp Sanni och Moona i världens gulligaste storstad. Fram tills dess ska jag väl plöja igenom de sista kapitlen av the fault in our stars och möjligtvis ta mig till gymmet tillsammans med Aline för yoga eller pilates.
 
Puss och kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0