YALE UNIVERSITY

 
Att sluta med bloggen är ju lite som att bryta upp i ett förhållande, klart man vill ha vad som inte går att få. Samma sekund som jag bestämt mig att lägga av blev det ju lockande att posta lite inlägg. Samt att mamma blev tokig. So here we go again. Mest för att göra mamma glad dvs.
 
Idag ringde klockan på 6, snozade in i det sista och kilade ner till köket för att svepa en kopp kaffe. Sedan hängde jag med min lil buddy O (2åringen) fram till 11 då jag mötte upp Aline och Amelie. Vi åkte till Yale University och det var kul att få se stället på riktigt. Något som var lite häpnandsväckande är dock hur campuset kan vara så otroligt fint när New Haven i sig inte alls är så mycket att hurra för. Tänk er ungefär hur det såg ut i Borlänge innan de slog upp IKEA. När vi ändå kopplar detta ställe med Sverige så var Gant faktiskt lanserat i New Haven och blev poppis på Yale. Sedan uppköpt av tre Svenskar och blabla.
 
På vägen hem stannade vi på ett gigaaaantiskt mall för middag vilket föll sig fint inne på cheesecake factory. Är ni i USA, prioritera en middag där. Ni som känner mig vet att jag kan äta ganska mycket he he men ärligt har aldrig varit så här mätt i hela mitt liv.
 
Vi fortsatte hemåt och kom tillbaka till New Canaan vid nio tiden, då körde jag till Wilton för att möta upp Evelina, Jennifer och Alex på bion för att se Annie. SÅå gullig film, "aaaw"-ade säkert tusen gånger. Nu ska jag krypa ner i min säng och sova, imorgon bär det av till NYC och det enda som står spikat är att slänga en blick på julgranen vid Rockefellercenter samt en sen lunch i West Village. 
 
Puss och kram skumbanan

Kommentarer
Postat av: Mamma

Wii va glad jag blir att du inte slutade med bloggen!!❤️❤️😃

2014-12-21 @ 16:51:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0