HAPPY THANKSGIVING

Någonstans i New York
 
Idag är det Black Friday och hela landet har krigat ute i butikerna, utom Frida. Sedan jag kom hit har jag knappt shoppat allt faktiskt. Ska prioritera upplevelser istället för materiella ting, som tillexempel resan nästa helg då det bär av till Boston. Imorgon tar jag tåget in till NYC på kvällen och stannar tills på söndag. Så, slantarna tycks hellre vilja rulla iväg på tågbiljetter än på blusar och väskor, haha. Dock kommer jag aldrig tröttna på att bara gå runt inne i city och ta in att jag faktiskt är i New York. Har noll saker inplanerat förutom en sväng förbi Tiffany's (när vi ändå pratar om rullande slantar), ta igen allt sen sist med Diana samt frukost på Upper West då det blivit en ny tradition för oss. Bara det, jag har "mitt" frukostställe inne i New York....... 
 
Idag kom ett skepp lastat från Sverige i form av ett grönt paket från posten innehållandes en enorm ladding strong mint tuggummin (tycks bara hitta tuggummin med diverse godissmak här), mitt favvo chai te, marabou, pimpim och lite annat smått och gott. Tackar och bockar familjen för det :-)
 
Igår var det Thanksgiving! Köket fylldes med oändigt många rätter och hela dagen var bara så himla mysig. Älskar den högtiden, inget religöst utan det går bara ut på att visa tacksamhet och umgås med sina nära och kära. Jag var hemma med min värdfamilj och deras släkt, åt världens godaste middag och hade det trevligt. De har som tradition att alla skriver två lappar med vad de är tacksamma över och lägger i en skål som man sedan läser upp vid middagen. På mina stod det "I am thankful to spend my first thanksgiving with you" och "I am thankful for that I got such a lovely host family". Jag hade verkligen inte kunnat få en bättre värdfamilj, de är verkligen världens underbaraste och gör min tid här i USA så himla fantastisk. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0