L L L Ö R D A G

HEEEEJ
 
Lördag igen! Det är ju ofattbart hur veckorna bokstavligen swishat förbi. Den här veckan har bestått av lek med mina urgulliga värdbarn, vääldigt många fikor på starbucks med andra au pairer, långa luncher med nya vänner och så har jag fått ett gymkort på världens finaste gym så är jääättetaggad på att börja träna igen!! 
 
Blir ingen sväng till City den här helgen men jag är gärna kvar här också. Igår åt jag middag på världens mest amerikanska hamburgehak med Aline och Emelie, det var dock jättemordernt och varje bord hade en liten jukebox haha! Och imorgon ska jag åka till IKEA med Justine och Linnea, kan tänka mig att det kan vara ett bra botemedel sen när hemlängtan kan smyga sig på. 
 
Har en hel del att se fram emot och jag är SÅ HIMLA LYCKLIG över att vara här!!!! Snart är det thanksgiving vilket ska bli jättekul att få uppleva, första helgen i December åker jag till Boston för att umgås med Sanni och på lördagen kommer även Talia och Moona!! Vi har bokat hotell mitt i Boston så det ska bli såååå himla kul och jag längtar som bara den. Ska verkligen ta varje tillfälle i akt till att resa under det här året. Sedan är även skidsemester spikat och klart och jag vill typ gråta av lycka över hur amazing den veckan kommer bli. 
 
Puss och kram skumbanan
 
Moona, Sanni, Talia och jag "framför" frihetsgudinnan om ni nu kan se henne där i bakgrunden :p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0