HEJDÅ SVERIGE

 
Hej fina ni!
 
Igår åkte jag hem till Lisa för att krama om henne och hennes fina familj, åt en supergod middag och bara var. Idag plockade jag upp Lisa och sedan åkte vi in till stan för att äta lunch med Amna, Lisa och Matilda. Gud vad jag älskar dem och jag kan inte ens förklara hur det kändes att säga hejdå. Tårarna har rullat hej villt hela eftermiddagen, även fast jag är jätteglad över att åka tillbaka gör det så ont att veta att det kommer dröja så länge innan jag kan krama om dem igen. 
 
Emma var också hemma i Falun under helgen (vilken lyx är inte det att få säga hejdå till alla bästisar alldeles innan jag åker?) så hon kom förbi nu på eftermiddagen så vi också fick kramas hejdå. Är så ledsen och så lycklig på en och samma gång så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. I onsdags sa jag hejdå till Malin men vi kom överens om att det är bättre att säga att vi ses snart eftersom hon kommer och hälsar på (alltså HUR underbart!!!!) medan vi lyxade till det med hotellfrulle. Oskar som jag inte sett på flera månader kom också hit och är så glad över att jag hann få se honom igen innan jag åker.
 
Farmor åkte precis hem efter att vi ätit gott med familjen, så nu ska jag packa klart resväskan. Imorgon bär det av och jag landar i New York 9pm amerikansk tid. 
 
Alla pussar och kramar i världen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0