MÅNDAG

 
God morgon! Uppe med tuppen idag, ska hänga med Amna samt fixa flygbiljetterna inför helgen. Sedan börjar det faktiskt dra ihop sig till att börja ägna packningen inför kommande år en tanke. Har börjat med att rensa garderoben på sådant jag inte vill ha vilket är en hel del, sedan ska alla mina grejer ner i kartonger eftersom jag lovat bort mitt rum till min syster. Det är ju lite oklart vad jag ska hitta på efter året i usa. Om jag blir kvar där borta i staterna, om jag kommer hem och jobbar eller om jag tar mitt pick och pack och flyttar (då troligtvis) till Stockholm för att plugga. I vilket fall som helst kommer Linnéa att ha paxat nedervåningen och jag tror nog ändå att det här blir sista tiden som jag faktiskt kommer att bo hemma.
 

 
Good morning! Todays plans is to meet up with Amna and book the flight for the weekend. Then I have to start thinking of the packing for my year in the us. And I have to put all my things into boxes cause I've promised my sister that she'll get my room now when I'm moving. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

varför bytte du familj i USA? varför stannade du inte kvar hos den ''svenskafamlijen''?
det ska bli jättekul att följa dig i USA, blogga mycket!

Svar: Det var redan bestämt från början att jag bara skulle vara hos dem över sommaren då de har en vanlig nanny resten av året, så under tiden matchades jag med familjer via cultural care och hittade min nya värdfamilj som bara bor en timme från manhattan så jag åkte och hälsade på dem :) Men jag älskar verkligen dem jag bodde hos i sommar och kommer hälsa på dem så fort jag har tid, ska åka till dem om en månad etc :)
vad roligt att du tycker det!! :) Kram!
Frida Gullarbergs

2014-10-06 @ 19:23:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0