Q/A

Jag undrar hur du gjorde för att komma över din pojkvän? Jag och min första pojkvän har nu gjort slut och jag mår hur dåligt som helst. Alla säger att det kommer "nya tåg" men det hjälper inte mig JUST NU...
 

Hej fina
 
Jätteledsen att höra och jag förstår hur det måste kännas. När jag och mitt ex gjorde slut tog det oss faktiskt månader att göra det 'officiellt'. Vi ville ju så gärna att det skulle funka men vi var helt enkelt för olika, vilket vi till slut förstod och på så sätt bestämde vi oss för att gå skilda vägar. Den här killen var då någon jag varit med i två års tid vilket är mycket när man bara är 17-18 år gammal. Där och då hade jag så svårt att se mig själv utan honom och hade väl tappat bort mig själv en aning. MEN. När man bestämmer sig för att gå ur ett förhållande finns det alltid anledningar till varför man inte fortsätter tillsammans och jag vet att det är såå lätt att bara se allt som glittrar i det förflutna. Det tar faktiskt slut av en anledning och man får inte glömma det. 
 
Även om det kommer 'nya tåg' (vilket det definitivt kommer att göra, både bussar och tåg kommer ta dig med storm många gånger om!) så tycker inte jag att det är vad man borde hålla fast vid för att få uppbrottet att kännas lättare. Jag stålsatte mig på att jag skulle vara den bästa versionen av mig själv och verkligen se till att ha kul och göra sådant som får mig att må bra! Vi bröt också kontakten helt även fast jag till en början naivt trodde att vi skulle kunna vara vänner. Men varför hålla fast vid något som inte får en att må bra? Man lämnar vissa personer i sitt förflutna av en anledning och det gör bara plats för att man kan släppa in nya härliga människor! Även om det känns tungt nu blir det lättare, ge dig f*n på att må bra så kommer du göra det också.
 
Tyvärr finns det inget recept för att bota brustna hjärtan och ibland tar det tid att gå vidare. Se till att omge dig med fina människor, ha något att se fram emot (en resa kanske?), fokusera på skolan, håll dig sysselsatt och vardagslyxa som aldrig förr. Hitta de där små sakerna som lyser upp vardagen en aning! Det kanske hjälper en liiten bit på vägen iallafall.
 
Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0