ST JOHNS UNIVERSITY

 
Har just nu landat i en soffa med min nya vän Talia från Argentina som är helt överexalterad över att få se snö för första gången hahaha.
 
Igår vinkade världens bästa familj av mig på Arlanda, kilade igenom gaten och fick sedan sitta och pimpla kaffe för att hålla mig vaken för att jag endast fått 2 timmars sömn och flyget var försenat. På flyget och lite väl mycket kaffe senare var jag klarvaken hela flygresan haha OCH JAG SÅG NORRSKEN FÖR FÖRSTA GÅNGEN, men allt gick supersmidigt och jag förstår inte att folk pratar om att de är så läskiga och otrevliga i passkontrollen/tullen? Förra gången när han bakom disken såg att jag skulle bo i Southampton började han berätta om alla galna fester han varit på där ute och det slutade med att vi babbla så mycket att hans kollega fick avbryta haha. Den här gången har jag uppgett att jag ska bo här på St Johns University den första veckan så han kollar på mig och säger att han går där (dock annat campus) och frågar om jag är en student och att han hoppades på att springa på mig haha. Sen fråga han hur gammal jag var, sa att han själv va 23 och så babbla vi lite mer haha. 
 
 
HUR SOM. En chaufför kom och plockade upp mig och en hel drös med andra tjejer som också ska vara au pairer och skjutsade ut oss till campuset här ute på Long Island. Jag och Talia gick upp 6 imorse (helt jetlaggade) och åt frulle, sedan har dagen rullat på fylld av lektioner. Vår lärare var sååå fashinerad av min tuggummipåse föresen haha för att de har inte de här vanliga påsarna och sa även att de har inte mentholtuggummin här?..
 
Sedan fick några av oss en liten lapp som ledde till en överraskning från våra värdfamiljer! Så himla gulligt av dem!!!! Det var en väska som innehöll alltifrån presentkort på restauranger och starbucks, en hoodie, godis och annat ätbart, resan in till NYC betald samt att få åka upp i Rockefellercenter, ett gulligt medelande från dem och massa annat. Blev så himla glad att jag nästan började gråta hahaha. 
 
Bilderna är här från campuset där vi bor just nu när solen gick upp. Puss och kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0