EN SÅN DÄR DAG SOM BARA ÄR LITE BÄTTRE

 
Idag när jag vaknat, dushat och slängt i mig en tallrik med flingor, mjölk och färska bär bar det av mot Soho med Diana för en heeel dag bestående av shopping! Hittade massor, hon som är mer hemma på gatorna här i New York visade mig några riktiga guldkorn till affärer. På tal om guldkorn har jag nu Hermés i öronsnibbarna, hihiiiiiii. Vi åt lunch på ett riktigt 'local-place' och hann även spinna vidare på lite reseplaner. Så himla kul dag, känns som att jag skrattat flera timmar i sträck.
 
När jag kom tillbaka till west side ville Madeleine ut och ta en kvällsfika bara hon och jag, så först tog vi en lite längre promenad för att hon ville till Starbucks. Vi sprang mellan folk och larvade oss som tusan så båda tjöt av skratt hahaha. Min lilla plutt. Sedan satt vi där, hon med iste och jag med islatte och jag var så nära att börja gråta när hon detaljerat gick igenom hur vi på bästa sätt ska hålla kontakten. Kan inte beskriva hur mycket jag kommer sakna den här lilla sexåringen. 
 

 
Had such a great day today with my friend Diana. We went to downtown for shopping in Soho and it feels like I've been laughing for hours. Found so much as well. When I got back to west side my little girl M wanted to take a 'fika' so we went to Starbucks. We talked a lot about how to keep in touch now when I am about to leave. Can't describe how much I am going to miss her.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0