MAGNOLIA

Runt lunch plingade det till i mobilen om att jag skulle pallra mig ner till hörnet mellan 69th och Columbus. Diana kunde inte riktigt smälta att jag aldrig varit på Magnolia haha men nuså!! Så himla gulligt ställe, något jag verkligen kan rekomendera. Är så mycket för att sitta ner och ta en fika och prata massor i nån timme än att hela tiden vara på väg någonstans, folk i den här stan kan ju typ inte sitta still.
 
Sedan styrdes det vidare mot 21 Century. Alltså. Jisses. Är så GLAD över att jag hittade på den butiken när jag bara har någon dag kvar här i USA annars hade nog mitt konto varit länsat för länge sen. Därefter blev det att leta efter presenter. Tycker synd om mina vänner och min familj för min fantasi är kass. Ni kommer inte få I <3 NY tröjor iallafall jag lovar hahaha
 


This morning I meet up with Diana at Magnolia for some cupcakes and girltalk. Such a cute place. Then I basically  went crazy at 21 Century and after that I tried to find some presents for my friends and family.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0