GODMORGON


Precis lämnat lillkillen på skolan och på väg hem passerar jag alltid Fika, så kilade in för kaffe och en Visbymacka. Något jag aldrig hade kunnat göra hemma är att gå in och sätta mig på ett fik själv, vilket är något jag verkligen börjat uppskatta här. Ta några minuter och se alla människor springa förbi utanför från ett fönster medan man själv har tid till att scrolla i twitterflödet. 

Nämnvärt är att låtarna från svenska mello går på repeat i högtalarna här inne så fick verkligen en rejäl dos av Sverige haha.

TISSSSDDDAAAGGGGG


Dagen började med att jag fick lite sovmorgon och sedan sprang jag och Linda två varv runt sjön som ni ser på bilden! Kan knappt tro att det är sant.

Dagen fortsatte ner till FIT där jag signade upp för en kurs under Juni månad. Är såå taggad!! På tunnelbanan satt jag även sida vid sida med Matthew McConaughey haha. Tog en kaffe med Axel som är i New York under veckan innan jag åkte hem, hämtade lilltjejen och åt middag med min värdmamma och tvillingarna. Bra dag med andra ord :-) 

Puss!RSS 2.0