HEJDÅ

Evelina, Jennifer och jag på Times Sq
 
Igår, söndag, hade vi bokat bord på en restaurang i Stamford för hela gänget då vi skulle ha en avskedsmiddag för Evelina som skulle ha åkt hem till Sverige nu ikväll. Riktigt så blev det inte. En snöstorm utöver det vanliga har dagit in över den östra delen av USA vilket medför inställda flyg. Jennifer ringde mig två timmar innan vi skulle ses på restaurangen och säger att Evelina har fått lov att byta flyg och att vi lär åka till flygplatsen trettio minuter senare. Kastar mig mer eller mindre in i bilen och kommer hem till Evelina där jag möts av tårar och resväskor. 
 
Jag, Evelina, Jennifer, Max och Alex hoppar in i bilen och chauffören tar oss till JFK. Efter att ha packat om väskorna inne på flygplatsen pågrund av världshistoriens tyngsta övervikt satte vi oss på McDonalds innan det var dags att säga hejdå. Är så otroligt tacksam över att jag träffade Evelina och över hur hon verkligen lyst upp mina första månader här, vilket betyder otroligt mycket för mig. Och hur GLAD jag är över att en sån fantastisk vän bara ramlade in i mitt liv! Sedan första gången vi träffades har vi setts nästan varje dag, så det kommer bli oerhört tomt utan henne här. Det gör så ont att en så himla bra och nyfunnen vän lämnar efter så kort tid, vilket helt enkelt är en del av hela det här au pair-livet. Alla avsked man måste ta, hela tiden. Det är jobbigare än vad man tror för vännerna man får här har verkligen en sån oerhört stor betydelse. Chauffören skjutsade iallafall tillbaka oss till New Canaan och jag somnade tillslut efter fem avsnitt av 90210.
 
Idag tog jag mig ut för en lååång frukost med Alex på Starbucks. Kaffe, bagels med cream cheese och deras bananbröd som är mer bakelse än bröd. På grund av snöstormen kommer man inte kunna ta sig någonstans på iallafall två dagar så vi bestämde att vi får skypa oss igenom stormen och dricka kaffet på varsin sida skärmen istället för på SB haha. Ännu en helbra kompis som lämnar landet om bara en månad...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0