JORDGUBBAR OCH MJÖÖÖLK


Något jag verkligen gör tummen upp för här borta är att de har färsk frukt året om. Behöver liksom inte vänta tills sommarmånaderna innan man kan äta jordgubbar.
 
Igår mötte jag upp Emelie, Larissa och Adaia för middag på Lime på Larissas initiativ. Vi kom dit innan henne och kommer till ett ställe som ser ut som ett fik på en loppis. Eller ett allrum inrett av en gammal tant som aldrig öppnat en inredningstiding. Alltså stället såg FRUKTANSVÄRT ut!!!!!! Dyrt var det också haha. Sen ser vi att väggarna är tapetserade med diverse olika priser och utmärkelser... Sen kom maten, och herregud vad gott det var!! De gjorde allt själva, till och med brödet, allt var ekologiskt, och det var såå fäscht och gott och allt. Hade ju ALDRIG gått in om inte Larissa hade tipsat om stället haha.
 
Fredag idag! Ska hänga med Aline ikväll, imorgon hakar jag på Alex till mallet och på söndag ska jag och Emelie åka skiiiiidor :-) förhoppningsvis träffa Jennifer under helgen också! Det är superbowl på söndag kväll så lär ju kolla även fast amerikansk fotboll intresserar mig ungefär lika mycket som curling. 
 
Puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0