TILLBAKA I CT

Dagarna går i racerfart och befinner mig nu igen på hemmaplan, dvs på östra sidan av landet igen. Flygresan hem från Utah var nog bland de mest utdragna resor jag gjort. Förseningar med flera timmar resulterade i att vi var tvugna att ladda batterierna med några enstaka sovtimmar på ett hotell för att sedan åka tillbaka till flygplatsen, gå igenom säkerhetskontrollen igen och ja. Trött som bara den landade vi iallafall på JFK runt lunchtid på söndagen. Stor eloge till mina småkillar som klarade allt galant.
 
 
När jag inte hängt med mina urgilliga killar till värdbarn har jag spenderat tid med mina soltrålar till vänner här borta. I förrgår firade jag och sex anda vänner Larissa som fyllde år på en restaurang med helt otroligt god mat här i New Canaan, vi pratade och skrattade så mycket att vi inte insåg att vi suttit kvar två timmar efter stänging med våra efterrätter. Måste bara nämna hur jag träffade Larissa. Stod och väntade på tåget och så går hon förbi och säger "wow it's freezing today" så börjar vi prata och tar sällis in till New York. Precis som man träffade vänner förr i tiden, haha.
 
 
Igår ringde Evelina mig när jag åt frulle och frågade om jag ville komma över och hänga med henne och Fia. Sååå kul att bara sitta och snacka med dessa bruttor. Vi fortsatte sedan in till stan för kinesiskt till lunch där vi även träffade på Alex. 
 
Kom precis hem från en brunch på Sugar Bowl (så amerikanskt som det bara kan bli) med Evelina, Jennifer och Alex. Gud vilken energi jag får av att bara prata med dem, sååå glad över att jag fått så fantastiska vänner här. Åkte vidare till gymmet för att väga upp all jäkla mat (haha för att inte nämna mina sushi-luncher..) och ska snart spendera eftermiddagen med mina kiddos.
 
Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0