TRETTIOEN

1. Vad har du för skostorlek? 38. På tal om skor HAR DE INTE SKOHORN I SKOBUTIKERNA HÄR ALLTSÅ HAR NI HÖRT NÅGOT DUMMARE ELLER?!?!?! Skulle köpa skor och kunde verkligen inte komma på vad ordet för skohorn är på engelska så jag frågade något liknande om they had one of those you use to get your heel into the shoe smoothly och butiksbiträdet stirrade bara på mig haha.

 

2. Brukar du skratta för dig själv? Det händer pinsamt ofta. När jag gymmar lyssnar jag ofta ikapp Alex och Sigges podcast så det har hänt flera gånger att jag skrattat HÖGT helt för mig själv, in public. Inget småfniss eller ett awkward leende, utan asgarv. Kan liksom inte hålla skratt inne, haha.

 

3. Vilket är ditt favoritnummer: 24. Helt ologiskt och kan inte komma på varför, vet att jag hade det på matchtröjan när jag var liten men hade bestämt mig för att det var favoritnumret långt innan matchtröjor blev aktuellt.

 

4. Vad var det senaste du åt? Ratatouille till middag.

 

5. Vädret just nu? Skulle beskriva det som riktigt fint svenskt vårväder! Älskar vintern i den här delen av USA. Solen lyser varje dag och idag gick jag runt i lättviktsjacka. 

 

6. Senaste personen du pratade med i telefon? Diana som ÄNTLIGEN är tillbaka efter att ha flytt från ett iskallt New York till Mexico under några veckor. Om vi räknar skype var det min bästibolisa.

 

7. Vad är det första du ser på en person? Hur hen klär sig. Säger jag som numera går runt i träningsthights och nikes alla dagar i veckan. Sen ansiktstrukturen, är en succer för käkben.

 

8. Tv eller dator? Datorn. Tv existerar knappt för mig längre. Eller jo, som en extra skärm till datorn.

 

9. Favoritprogram på TV? Händer några enstaka gånger att jag slår på Kourtney and Khloe take the Hamptons på E! men that's it. 

 

10. Har du blivit sviken någon gång? Jo det har jag väl men inget allvarligt skulle jag vilja säga. Nu med facit i hand rätade det upp sig till något ännu bättre.

 

11. Har du några syskon? Ja en lillasyster på 16 år som heter Linnéa som jag saknar otroligt mycket.

 

12. Längd? 170? 168? Någonstans där, tror det står en och sjuttio i passet. Dvs JÄTTELÅNG i det här kortislandet.

 

13 Hårfärg? Blond, men ljusar alltid upp lite ytterligare med slingor.

 

14. Kramar eller kyssar? Tycker det är så gosigt och bra med kramar, eftersom man kan ge kramar till alla man tycker om. Kan ju inte direkt dela ut kyssar till höger och vänster även fast kyssar är minst lika mysigt. Hälsar alltid på vänner med en kram, och hur mycket gladare blir man inte av en kram när man är lite nere? Mina värdbarn kommer alltid ner i köket och ger mig en kram det första de gör när de vaknat också, vilket gör mig superglad. Mer kramar åt folket.

 

15. Använder du linser? Nej men hade nog varit skönt.

 

16. Choklad eller vanilj? Choklad.

 

17. Är du kär i någon kändis just nu? Nej (bearbetar min Nate-crush)

 

18. Hund eller katt? Katt!! Gud vad jag saknar min misse. Åkte hem till Emelie här om dagen och de har två katter och jag tappar det totalt och kan inte sluta gulla, dessutom på svenska haha. MENÅÅÅHGUSEPLUTTÄÄÄÄÄNKOMSI

 

19. Har du älskat någon gång gång? Absolut! Har jättemånga jag älskar otroligt mycket. Antar dock att frågan syftar på pojkvän/flickvän så säger ja där med. 

 

20. Är du fortfarande vän med folk från skolan? Det är jag! Hanibo (Hanna, haha) lärde jag faktiskt känna i lågstadiet. Men gud vad jag saknar gymnasiet, önskar att jag kunde få återuppleva trean igen. 

 

21. Har du någon gång skjutit med en pistol? Ja, men jag är väldigt emot vapen. Pratade med en kille som gått med i us army och han kommer vara tvungen att döda människor vilket är bortom allt vad jag kan föreställa mig. Själv har jag testat mot tomburkar i sommarstugan. 

 

22. Gillar du att flyga med flygplan? Jaa jag älskar att flyga och tycker det kan vara skönt att flyga själv också. Ser liksom fram emot tågresor och flygresor då jag vet att telefonen inte kommer fungera och jag måste sitta ner och ta det lugnt haha. 

 

23. Saknar du någon? Ja det är klart jag gör. Har ju hela mitt liv på andra sidan atlanten för tillfället.

 

24. Höger eller vänsterhänt? Högerrrrr.

 

25. Vad gör du just nu? Ligger i sängen och lyssnar igenom Linnéas fenomenala spotifylista LÄNK

 

26. Har du blivit påkommen med att göra något du inte får göra? Haha ja gud, syftar mest på hur mamma och pappa kunde läsa mig som en öppen bok under tidiga tonår när det vankades filmkvällar, dvs synonym för hemmafester. Jag är dock en person som fortfarande helt saknar förmågan att ljuga.

 

27. Är du på arg på någon just nu? Nej är väldigt sällan arg.

 

28. Vill du bli kär? Ja absolut men vet inte riktigt om jag tror på kärlek.

 

39. Senaste du köpte till dig själv? Ett par vita Nike roshe run

 

30. Vem vill du träffa just nu? Mamma, pappa och Linnéa, samt en hel drös med vänner

 

31. Löften för 2015? Leva till fullo och jobba på att vara den bästa versionen av mig själv 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0