VAR ETT TAG SEDAN SÅÅÅÅÅÅ

Det hinner ju nästan gå över till kommande helg innan jag hinner blogga om förgående helg. För att inte tala om att det ekar tomt under veckodagarna. Jag gör ju dock saker, hela tiden haha. Synd bara att de inte blir dokumenterade någonstans. Är så oerhört avundsjuk på dem som faktiskt skriver dagbok under året som au pair. Jag kan bara inte hålla igång med något liknande och det är faktiskt ett under att jag haft en blogg sedan 2009. I övrigt känns det helt som att jag tappat greppet om hur man skriver och hur man formulerar sig korrekt i en stilenlig text. Jag som älskade att skriva? Mitt ordförråd har liksom pyst ut likt en luftmadrass.
 
Idag spenderade jag förmiddagen med O (2 år) innan jag mötte upp Aline för ett pilatespass och lite träning i the zone. Åt därefter sushi med Mamma och Linnéa över skype. När folk frågar vad jag saknar när det kommer till mat hemifrån faller sig svaret direkt på sushin från mitt sushihak. Det är så mycket mitt sushihak att han i kassan till och med visste vad jag ville ha och hade pinsamt nog en "det vanliga". Sushi är så mycket bättre i Sverige av oklar anledning.
 
Iallafall. Dagarna har rullat på och jag har hängt massor med Evelina, Jennifer och Alex. Världens goaste människor alla kategorier. Fick även catcha upp med Aline som kom tillbaka från Miami där hon hängt med pojkvännen i två veckor. /något avundsjuk ja/ Hängde hos Emelie en kväll där vi åt spagetti och köttfärssås (<3) och hon ska faktiskt flytta så hon kommer bo några få minuter från mig!!
 
 
I fredags hade vi middag hos Evelina (jag, Evelina, Jennifer, Alex, Max och Kristoffer) och vi åt tacos och kladdkaka. Behöver jag ens poängtera att det var hur gott som helst? Sov kvar hela helgen och på lördag styrde vi vidare mot ett GIGANTISKT mall i New York. De hade till och med indoor iceskating och indoor climbing mitt i mallet. Och diverse biografer samt bowlinghallar. Kupolen släng dig i väggen. 
 
 
Var där hela dagen och åkte sedan tillbaka till Evelina med x antal shoppingpåsar för att spela sällskapsspel och bara vara. Såå mysigt. Man blir så påhittig när man inte får gå på krogen längre haha. Natten förvandlades dock till ett helvete då mer eller mindre hela Connecticut under helgen åkte på magsjuka. Fy fan. Nu, onsdag, känner jag mig dock bra igen och kunde för första gången äta ordentligt. 
 
Puss och kram skumbanan and sorry to all my international friends who tries to read my blog but I guess my English is as crappy as the google translate English so please use the translate tool in the menu because I don't have the energy to write this much in both languages. xx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0