I DID ITTTTT

"Do you have your passport? Your social security number? Your DS2019? Your Visa? Your credit or debit card? Your Swedish drivers license? Your international drivers license? Your cats birtcertificate?":P 
 
JAG KLARADE TEORIPROVET UTAN ATT PLUGGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så nu har jag amerikanskt körkort, woho. Landat lite (dvs ligger tvärs över sängen med datorn på magen och äter chocklad som Mariano köpt med till mig och Julia från Spanien) innan vi ska åka och se Paper Towns på bio. Försökte läsa boken men den är ju så jävla tråkig så tog mig bara genom halva.
 
Ska åka till bion i mjukis-set från nike och funderar starkt att ha strumpor i mina birkenstock. Tycker synd om mig själv på grund av en enorm inlämning om Sigmund Freud som dessutom skulle varit inne i fredags så då får man vara tröstful och äta så mycket sushi och popcorn man vill tills uppsatsen skrivit sig själv. Ska ta en weekend kurs i filosofi för att kompletera resten av mina credits därav läxan. Testa skriv en filosofisk analys om Freuds teori om barns utveckling på engelska så skulle ni också tröstäta och ha strumpor i birkenstocks. 
 
Puss och kram
 

RSS 2.0