NY BLOGG

NY BLOGG!
 
fridaelli.blogg.se

EN SÅN DÄR BRAIG DAG

 
Åh vilken bra dag! Morgonen började med att jag gick med Madeleine till skolan och tog den långa vägen genom Central Park hem igen, och efter att blivit totalt utklassad i schack av Declan vandrade jag ner till Diana som pysslade med en läxa som gick ut på att göra något i 3D. Hängde där i några timmar innan jag kilade hem igen för att hinna säga hej till Amy som är barnvakt :) Världens goaste och så kul att se henne igen! Åt middag med twinsen och lekte kurragömma i en halv evighet haha, innan det var dags för nattning. Det har varit strålande sol och blå himmel hela dagen och jag har nog gått mer idag än vad jag gjort sammanlagt under hela vintern haha.
 
Imorgon ska jag möta upp Linda för frukost vilket ska bli superkul. Hon är också från Sverige och vi kommer snart bo på samma gata! 

HAHAHAHAHHAHAHA?!?!?!?!?!?!?!

 
MALIN KOMMER NÄSTA ONSDAG?!??!?!!??!?!?!?!?! HAHAHA?!?!?!?!
 
Tror jag fortfarande är lite halvt i chock. Fick veta för en vecka sedan att jag får en veckas ledigt med start den 18e så frågade Malin om hon inte kunde komma hit när jag i lite halv-panik försökte hitta på någon plan om vad jag skulle göra. Med någon dags varsel har hon väl bokat flygbiljett och taxi till och från flygplatsen här i New York, hahaha. Alltså åh vad jag totalälskar den här spontanmänniskan. Bilderna ovan är från när vi var i USA senast tillsammans, då hon också helt spontant bokade en biljett från den ena dagen till den andra och anlände veckan efter.
 
Hur lyckligt lottad är inte jag då som får en hel vecka med na??? Ååååh jag är så glad! ♥

EN BÄTTRE HELG

 
Hola. I lördags kom Emelie och hämtade upp mig och vi körde till Woodberry som är ett jättebra outlet i New York. Vet att det går bussar från Manhattan och ut dit för er som ska till NY och turista. Det är jättefint och stort, men jag slutade ändå bara med en påse från Calvin Klein. Ett linne samt underkläder fick följa med hemåt. Helmysig dag!
 
På kvällen kom Jennifer och hämtade upp mig, vi åt middag på Cherry East och efter det åkte vi hem till Linnéa. Fortsatte sedan in till City och mötte upp Clara på Grand Central. Hade så himla kul kvällen igenom och det slutade med att vi allihop slocknade i Linnéas säng när vi kommit tillbaka till Connecticut igen. När vi vaknat imorse åkte vi och åt frukost, brunchade/lunchade (vad ni nu vill kalla första målet på dagen som man äter klockan 1..), så summan av allt är att det var en riktigt bra helg.
 
Clara och jag!
 
Nu ska jag ta ett långt baaaaaad, sedan planera kommande månad med min nya värdmamma över telefon och efter det ska jag slockna framför Netflix. Puss!

RSS 2.0