EN BÄTTRE HELG

 
Hola. I lördags kom Emelie och hämtade upp mig och vi körde till Woodberry som är ett jättebra outlet i New York. Vet att det går bussar från Manhattan och ut dit för er som ska till NY och turista. Det är jättefint och stort, men jag slutade ändå bara med en påse från Calvin Klein. Ett linne samt underkläder fick följa med hemåt. Helmysig dag!
 
På kvällen kom Jennifer och hämtade upp mig, vi åt middag på Cherry East och efter det åkte vi hem till Linnéa. Fortsatte sedan in till City och mötte upp Clara på Grand Central. Hade så himla kul kvällen igenom och det slutade med att vi allihop slocknade i Linnéas säng när vi kommit tillbaka till Connecticut igen. När vi vaknat imorse åkte vi och åt frukost, brunchade/lunchade (vad ni nu vill kalla första målet på dagen som man äter klockan 1..), så summan av allt är att det var en riktigt bra helg.
 
Clara och jag!
 
Nu ska jag ta ett långt baaaaaad, sedan planera kommande månad med min nya värdmamma över telefon och efter det ska jag slockna framför Netflix. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0